Loading...

SommerSolhvervsfejring - 21. juni kl. 22.00 - 22. juni kl. 07.00

SommerSolhverv er et fænomen, som i århundreder har været fejret af mange forskellige kulturer verden over. I gamle nordiske traditioner har det haft en særlig betydning og Solhvervet blev fejret som en hyldest til Solens Healende Varme, der både påvirker naturen og menneskelivet. SommerSolhvervet blev markeret med festligheder og ritualer, men også med en invitation til eftertænksomhed over de dybere og mere symbolske værdier i Solen, Livets evige cyklus og Naturens smukke genfødselsproces.

De dødbringende, golde vintermåneder, med islagte landskaber og mørke, der forvandles til den spæde genfødsel af liv i foråret og den vilde frodighed i de varmere måneder.

I en Spirituel og Åndelig linse er SommerSolhvervet også en hellig portal for manifestation og transformation, hvor du kan sætte stærke og tydelige intentioner og tiden frem mod VinterSolhverv. 

Altså! Jeg er med! Say no more

og....

... i år falder SommerSolhvervet sammen med Sommerens Første Kraftfulde Fuldmåne, så den spirituelle energi er særligt potent og inviterende. 

Månen er forbundet med dine følelser og det betyder, at du opleve at ting kommer frem i lyset, når månen er fuldt oplyst og skinner fra solnedgang til solopgang. Fuldmånen viser os, at for at kunne starte noget nyt og gøre plads til det, vi ønsker at manifestere, er der ofte noget andet, vi må give slip på.

Vi er cykliske væsner. Årets gang, Naturens transformationskraft igennem en evig cyklus af Liv, Død og Genfødsel, Solens kraft og Månens evigt omskiftelige lys påvirker os og skaber grobund for en dyb kontakt til vores egen natur - hvis vi tør læne os ind i den. 

DET TØR JEG!!

Derfor...

...afholder jeg i samarbejde med Linemarie (højt elskede søstersjæl og blideste kærlighedsgudinde) et helt magisk event den 21. juni for netop at hylde SommerSolhvervet og læne os ind i Solens og Fuldmånens kraft.

Vi inviterer til UDESIDNING den 21. juni kl. 22.00

Udesidning er en gammel oldnordisk tradition, med rødder i shamanismen. Det er et dybt kald til at forene dig med din iboende kraft og modtage visdom og budskaber fra naturen. 

Programmet for aftenen og natten er derfor også dybt forbundet med sjæl og ånd, så du blødt og tillidsfuldt kan drage på opdagelse i mørket. Alene og dog alligevel holdt i et nærende fællesskab. 

Vi mødes til Ceremoniel Kakao og Fælles Meditation, hvorefter vi bevæger os ud i mørket og finder hvert vores stille sted at tilbringe natten. Du medbringer selv sovepose, underlag eller hvad du har brug for for at gøre dig det behageligt og så læner du dig ind i mørket. Lytter til nattens puslen, mediterer og tager imod hvad end natten, fuldmånen og din dybe indre visdom ønsker, at du skal modtage. 

Når Solen står op hilsen vi den velkommen med Solgongen og sammen bryder vi brød og deler det af nattens oplevelser, som det giver mening for dig at dele, inden vi tager afsked kl. ca. 07.00.

Jeg har glædet mig til det her i, hvad der føles som flere år! Og jeg er ovenud lykkelig over, at Linemarie har lyst til at dele visionen med mig.

Prisen for hele natten, inkl. ceremoniel kakao, guidet meditation, gong og morgenbrød er KUN 444 kr. (du kan betale i rater, hvis du har lyst) og der er begrænsede pladser.

Jeg skal med!