Loading...

Fredfyldte Fredage

8 fredage med det mest fantastiske frirum. Dit frirum. 90 minutter der sender dig flyvende ind i weekenden. Let som en fjer. 

Vi mødes til yogasæt, der støtter dig i at finde helt hjem i din kerne. Derind hvor ord bliver ligegyldige og hvor du finder ro til bare at være. Intentionen er at du må få vinger, der kan bære dig ind i weekenden med overskud og nærvær.

I Kundalini Global Yoga arbejder vi altid meget bevidst med at kombinere åndedrættet, med intentioner og stillinger. Det er der god grund til. Det er nemlig en helt magisk fomular, der åbner døren ind til stilheden. 

Intention x breath x posture = TRANSFORMATION

Disse timer vil derfor i høj grad være åndedrætsledte, i mens du bliver guidet ind i nærværet med dig selv. 

Kom og leg med!

PRAKTISK

HVORNÅR:

8 fredage;

27. oktober

3., 10., 17. og 24. november

1., 8. og 15. december

kl. 10.30-12.00

PRIS:

Engangsbetaling på 800 kr.  

Du kan dele betalingen op i 2 bidder á 425 kr.

HVOR:

I Kjul

HVEM KAN DELTAGE:

Alle!

Alle kan være med uanset alder, køn eller fysisk formåen. 

Holdet er ikke tilgængeligt for gravide!

HVAD SKAL DU MEDBRINGE:

Kom i blødt tøj, som du kan bevæge dig i og som ikke strammer om livet eller overkroppen. 

En flaske vand er en god ide. 

Skal du med? 

Alle gange:

Tilmeld dig her

Enkelte gange:

Du har mulighed for at købe et klippekort til 10 x Kundalini Yoga. Klippekortet kan bruges til alle hold; mandage, torsdage og fredage og finder sin anvendelse igennem min kalender.

Køb Klippekort her Book via min kalender her

 

Hvem er Tina Maria 

Tina er uddannet Mindfulness Master Practitioner, og har som Certificeret KRI Kundalini og Kundalini Global Yogalærer samt Level 3 Gongmester over 1100 timers uddannelse bag sig. Hun har desuden dygtiggjort sig i Yoga for Det Afhængige Sind og Pranayama (åndedræt) og er på nuværende tidspunkt den eneste Kundalini Global lærer i Danmark. Hun har en stor passion for at støtte især kvinder i at slippe deres begrænsende overbevisninger og ændre deres selvbillede, så de kan leve et liv med større frihed, kærlighed og medfølelse.

Tina har indtil for 6-7 år siden levet et liv med lavt selvværd, selvdestruktiv adfærd, angst og stress og har derfor personlig erfaring med at anvende Mindfulness og Yoga til at ændre sit liv, genfinde selvkærligheden og skabe kvantespring.