Loading...

Nymåne Gong

Månen repræsenterer Natten, vores Undervidsthed, det Mystiske og det Feminine og den påvirker os på et fysisk og følelsesmæssigt plan. Det kan måske virke mærkeligt, når man med det blotte øje ser op på den lysende og foranerlige globe deroppe på himlen, men se blot hvor stor indflydelse hendes bevægelse har på vores verdenshave.

Vi mennesker består mest af alt af væske i forskellige former og når Månen kan bevæge havene og flytte så enorme mængder vand hvert eneste døgn, så er det ikke så mærkeligt, at vi også bliver påvirket af den.

GONGENs vibrationer påvirker også alle væskerne i vores krop, så spændinger kan forløses og slippe. Samtidig ændres vores hjernebølger, så vi opnår en dyb meditativ tilstand og får adgang til vores dybe underbevidsthed. 

Et Gongbad er nydelse og afslapning. Forkælelse af nervesystemet og den fysiske krop. Men også en mulighed for at få ryddet lidt op i underbevidsthedens dybeste lag.

Ved Nymåne er adgangen til vores højeste spirituelle lag lettere tilgængeligt og det siges at være langt lettere at opnå en dyb meditativ tilstand under Nymåne end på nogen anden dag. Det er ved Nymåne vi får mulighed for at fylde os selv om med ny styrke, så vi virkelig skaber fundament for at sætte klare og tydelige intentioner for os selv.

 

 

 

Det er med denne energi vi skal læne os ind i vibrationerne fra Gongen fredag d. 6. august kl. 17-18.

Din plads på måtten koster 125 kr og jeg glæder mig til at invitere dig indenfor i det smukke yogastudie på Svinget 1A i Hjørring. 

Skal du med?

Klik her for at tilmelde dig

 

Kærligst

Tina Maria